Vi som jobbar på Citydoggis

Vi som jobbar på hunddagiset har alla lång erfarenhet och har alltid haft ett stort intresse för hundar och deras beteende.

Nedan hittar ni en presentation av den fasta personalen på Citydoggis. Vi har även vikarier som kommer in och hjälper till vid behov. Ibland har vi hundälskare som arbetstränar hos oss samt praktikanter från bla Realgymnasiet, inriktning hund, som finns med som extrahjälp vid sidan av den ordinarie personalen.

Karolin

Jag heter Karolin och har jobbat här sedan sommaren 2009, precis efter jag slutfört min hunddagisutbildning.
Jag är kundansvarig, så det är mig ni möter vid ert första besök, jag skolar in nya hundar och är med vid rastningarna och ser till att det är bra balans i hundgrupperna.
Hundar har alltid varit mitt största intresse och att få jobba med det man älskar är underbart! Själv har jag två hundar som alltid är med mig på Citydoggis. Nova, min söta cavalier som gör allt för godis och Maja, en väldigt charmig och glad liten långhårig chihuahua.
Oss träffar ni både morgon och kväll.

Gunilla

Jag heter Gunilla och det är mig ni möter på morgonen på Citydoggis.
Mitt jobb är att ta emot våra dagishundar och se till att det blir en fin och lugn morgon.
Jag har ett stort djurintresse med förkärlek för hästar och hundar.
Med mig på morgonen har jag min ”medhjälpare” Emil som ibland agerar sällskap till någon som känner sig ensam innan kompisarna kommit.

Tobias

Mitt namn är Tobias och jag finns på plats mellan 9-15 och är med era hundar när de rastas.
Jag är även med vid inskolningar av nya hundar så att de kan få en bra och trygg start på CityDoggis.
Jag började på CityDoggis i maj 2016 och pluggar just nu hunddagisutbildningen för att kunna få en så bred kunskap som möjligt för att komplettera mina erfarenheter. Bland de en del jobb med andra djur som hästar, grisar, får, you name it. Så passionen för djur är oändlig.
Jag har för tillfället ingen hund hemma men har tidigare haft en boxertik som hette Dita och det var just hon som väckte min stora passion för hundar.

Stephanie

Hej!
Det är jag som är Stephanie. Jag praktiserade här på Citydoggis hösten 2016 och är nu tillbaka. Det är mig ni kommer möta på kvällarna när ni ska hämta era pälsklingar! Min stora passion är djur och att få ett jobb här på Citydoggis var en dröm som blev sann! De senaste 10 åren har jag rest världen runt och räddat gatuhundar och katter. Jag har en hunddagisutbildning och har även studerat hundens beteende biologi 1,2 &3 och etologi 1&2 från Linköpings universitet. Kunskap är livets källa som man aldrig kan få för mycket av! På fritiden går min tid till min thailändska gatuhund MochaChino och till stallet.

Jennika

Jag heter Jennika. Jag började arbeta på Citydoggis sommaren 2016 och arbetar nu som vikarie. Jag har ett brinnande hundintresse och har under hela mitt liv haft olika hundar. När jag började på Citydoggis så kände jag direkt att det är detta jag vill jobba med! Därför började jag läsa hunddagisutbildningen och är snart klar med den. Förutom hundar har jag även passion för folkdans och konst.

Emma

Mitt namn är Emma och jag har varit vikarie på Citydoggis sedan 2012. Häst och hund är en stor del av mitt liv och har varit sedan barnsben. Har ett stort intresse för etologi, framförallt hundens språk och signaler. Min kunskap har jag till stor fördel i arbetet på Citydoggis
Alice och Prim är mina två Cocker spaniels som också brukar hänga på Citydoggis. Alice och jag har tränat och tävlat mycket agility.

Marina

Hej!
Jag heter Marina och är vikarie här på Citydoggis. Mina arbetsuppgifter varierar beroende på vem jag jobbar för, därför kan ni se mig någon gång vid öppning och någon annan vid stängning. Jag har alltid haft ett stort intresse för hundar och sedan jag började jobba här, har det bara växt ännu mer. Att få jobba med djur är det bästa jag vet! När jag inte jobbar lägger jag tid på mina högskolestudier.