Vi som jobbar på Citydoggis

Vi som jobbar på hunddagiset har alla lång erfarenhet och har alltid haft ett stort intresse för hundar och deras beteende.

Nedan hittar ni en presentation av den fasta personalen på Citydoggis. Vi har även vikarier som kommer in och hjälper till vid behov. Ibland har vi hundälskare som arbetstränar hos oss samt praktikanter från bla Realgymnasiet, inriktning hund, som finns med som extrahjälp vid sidan av den ordinarie personalen.

Karolin

Jag heter Karolin och har jobbat här sedan sommaren 2009, precis efter jag slutfört min hunddagisutbildning.
Jag är kundansvarig, så det är mig ni möter vid ert första besök, jag skolar in nya hundar och är med vid rastningarna och ser till att det är bra balans i hundgrupperna.
Hundar har alltid varit mitt största intresse och att få jobba med det man älskar är underbart! Jag har själv en Cavalier king charles tik som heter Nova.
Mig träffar ni både morgon och kväll.

Gunilla

Jag heter Gunilla och det är mig ni möter på morgonen på Citydoggis.
Mitt jobb är att ta emot våra dagishundar och se till att det blir en fin och lugn morgon.
Jag har ett stort djurintresse med förkärlek för hästar och hundar.
Med mig på morgonen har jag min ”medhjälpare” Emil som ibland agerar sällskap till någon som känner sig ensam innan kompisarna kommit.

Jennika

Jag heter Jennika och är 22 år gammal.
Jag är med på dagen när era hundar rastas och sen möter ni mig på eftermiddagarna/kvällarna då det är jag som stänger på Citydoggis.
Jag har ett brinnande hundintresse och har under hela mitt liv haft olika hundar. När jag i höstas började här på Citydoggis så kände jag direkt att det är detta jag vill jobba med! Därför började jag läsa hunddagisutbildningen och är i snart klar med den.
Förutom hundar har jag även passion för folkdans och konst.