Vi som jobbar på Citydoggis

Vi som jobbar på hunddagiset har alla lång erfarenhet och har alltid haft ett stort intresse för hundar och deras beteende.

Nedan hittar ni en presentation av den fasta personalen på Citydoggis. Vi har även vikarier som kommer in och hjälper till vid behov. Ibland har vi hundälskare som arbetstränar hos oss samt praktikanter från bla Realgymnasiet, inriktning hund, som finns med som extrahjälp vid sidan av den ordinarie personalen.

Karolin

Jag heter Karolin och har jobbat här sedan sommaren 2009, precis efter jag slutfört min hunddagisutbildning.
Jag är kundansvarig, så det är mig ni möter vid ert första besök, jag skolar in nya hundar och är med vid rastningarna och ser till att det är bra balans i hundgrupperna.
Hundar har alltid varit mitt största intresse och att få jobba med det man älskar är underbart! Själv har jag två hundar som alltid är med mig på Citydoggis. Nova, min söta cavalier som gör allt för godis och Maja, en väldigt charmig och glad liten långhårig chihuahua.
Oss träffar ni både morgon och kväll.

Gunilla

Jag heter Gunilla och det är mig ni möter på morgonen på Citydoggis.
Mitt jobb är att ta emot våra dagishundar och se till att det blir en fin och lugn morgon.
Jag har ett stort djurintresse med förkärlek för hästar och hundar.
Med mig på morgonen har jag min ”medhjälpare” Emil som ibland agerar sällskap till någon som känner sig ensam innan kompisarna kommit.

Evelina

Hej!
Jag heter Evelina och har alltid älskat och intresserat mig för hundar. Jag har två hundar Alice som brukar vara med mig på jobb och även en Cockerspanielpojke på 11 år. Jag började praktisera på Citydoggis i augusti 2017  och har även gått hunddagisutbildningen. Ni träffar mig framför allt på kvällarna när ni hämtar era vovvar!

Erika

Hej!
Jag heter Erika och jobbar som vikarie för Karolin under hennes mammaledighet, vilket gör att det är mig ni träffar på era besök samt har kontakt med. Jag är en djurtokig tjej som alltid har älskat hundar. Jag har gått hunddagisutbildningen och håller på att vidareutbilda mig till hundfysioterapeut. För närvarande har jag ingen egen hund hemma men jag har två busiga kaniner.

Stephanie

Hej!
Det är jag som är Stephanie. Jag började på Citydoggis hösten 2016 och är nu vikarie då jag läser till djursjukvårdare. Min stora passion är djur och att få ett jobb här på Citydoggis var en dröm som blev sann! De senaste 10 åren har jag rest världen runt och räddat gatuhundar och katter. Jag har en hunddagisutbildning och har även studerat hundens beteende biologi 1,2 &3 och etologi 1&2 från Linköpings universitet. Kunskap är livets källa som man aldrig kan få för mycket av! På fritiden går min tid till min thailändska gatuhund MochaChino och till stallet.

Marina

Hej!
Jag heter Marina och är vikarie här på Citydoggis. Mina arbetsuppgifter varierar beroende på vem jag jobbar för, därför kan ni se mig någon gång vid öppning och någon annan vid stängning. Jag har alltid haft ett stort intresse för hundar och sedan jag började jobba här, har det bara växt ännu mer. Att få jobba med djur är det bästa jag vet! När jag inte jobbar lägger jag tid på mina högskolestudier.