Vi som jobbar på Citydoggis

Vi som jobbar på hunddagiset har alla lång erfarenhet och har alltid haft ett stort intresse för hundar och deras beteende.

Nedan hittar ni en presentation av den fasta personalen på Citydoggis. Vi har även vikarier som kommer in och hjälper till vid behov. Ibland har vi hundälskare som arbetstränar hos oss samt praktikanter från bla Realgymnasiet, inriktning hund, som finns med som extrahjälp vid sidan av den ordinarie personalen.

Karolin

Jag heter Karolin och har jobbat här sedan sommaren 2009, precis efter jag slutfört min hunddagisutbildning.
Jag är kundansvarig, så det är mig ni möter vid ert första besök, jag skolar in nya hundar och är med vid rastningarna och ser till att det är bra balans i hundgrupperna.
Hundar har alltid varit mitt största intresse och att få jobba med det man älskar är underbart! Nova, min söta cavalier som gör allt för godis, är med mig varje dag på jobbet
Oss träffar ni både morgon och kväll.

Erika

Hej!
Jag heter Erika och är en hundnörd. Jag har gått hunddagisutbildningen och är diplomerad hundfysioterapeut. Jag har jobbat här på Citydoggis sedan 2018. Jag har en Nova scotia duck tolling retriever vid namn Tim eller som vi säger på dagis ”praktikant Tim”. Vi både tävlar och tränar aktivt tillsammans.

Sara

Jag heter Sara och jag arbetar 07.30-16 varje dag vilket innebär att jag hinner träffa en hel del av ägarna både på morgonen och på eftermiddagen.
Jag har varit på CityDoggis sen januari 2017 då jag började praktisera här och just nu pluggar jag hunddagisutbildningen samtidigt som jag arbetar.
Jag är en äkta djurälskare så bli inte förvånad om jag hälsar på din hund först och på dig sen 😊

Nerma

Hej!
Jag heter Nerma och började jobba här på Citydoggis hösten 2020, innan dess praktiserade jag ett par månader. Just nu pluggar jag hunddagisutbildningen, i samband med att jag jobbar.
Jag är uppvuxen med hundar, allt ifrån en liten shih tzu/papillon blandning till en schäfer/rottweiler mix. Jag har även mycket erfarenhet med gatuhundar, då jag både har adopterat och varit jourhem.
Mig träffar ni både lämningar och hämtningar!

Electra

Hej
Jag heter Electra, jag har varit vikarie här på Citydoggis sedan vintern 2018, blev det väldigt snart efter min praktik då jag stormtrivs här. Jag gick nyligen ut gymnasiet där jag pluggade djursjukvård, hunddagis utbildning är näst på tur. Jag har olika arbetstider beroende på vem jag jobbar för, därför kan ni träffa mig både morgon och kväll, men främst på kvällarna. Jag har själv en liten pudel pojke på snart 2 år han heter Milo och är helt klart det bästa som hänt mig. Hoppas verkligen på en anställning någon gång i framtiden, kan inte tänka mig att jobba någon annanstans just nu.

Elin

Hej! Jag heter Elin och går sista året på djurlinjen i gymnasiet. Jag har även en egen hund som heter Atlas. Mig kommer ni se ibland då jag är vikarie på Citydoggis.

Linus

Hej! Mitt namn är Linus och jag är vikarie på Citydoggis. Jag har nyligen slutat skolan efter att ha studerat djurvård i tre år. Själv har jag tre hundar där hemma och är uppvuxen med hundar. Det finns många trevliga hundar och ägare på dagiset så jag ser framemot att lära känna er alla! Ha de fint så ses vi snart.

Isabella

Hej!
Jag heter Isabella och tog studenten 2019 från djurvårdsutbildningen. På gymnasiet gick jag även hundkunskap och det var då mitt intresse för hundar verkligen började växa. Min första kontakt med Citydoggis var 2017 då jag hade en underbar praktik. Jag är nu timmis och hoppar in på dagiset så fort jag får möjlighet. Övrigt arbetar jag på Lunds universitetssjukhus samt pluggar till några ämnen på komvux.

Marina

Hej!
Jag heter Marina och är vikarie här på Citydoggis. Mina arbetsuppgifter varierar beroende på vem jag jobbar för, därför kan ni se mig någon gång vid öppning och någon annan vid stängning. Jag har alltid haft ett stort intresse för hundar och sedan jag började jobba här, har det bara växt ännu mer. Att få jobba med djur är det bästa jag vet! När jag inte jobbar lägger jag tid på mina högskolestudier.

Sofie

Hej!
Sofie heter jag och är helt galen i hundar!
Brukar bli att jag först hälsar på hunden och sen på ägaren.
Jag blev klar med hunddagisutbildningen hösten 2018 och har sedan dess varit vikarie här på Citydoggis.
Min egen ögonsten är en blandis mellan amstaff/labrador och heter Sigge. Det bästa han vet är långa promenader på stranden, sök och mycket mys i soffan.